De eerste hypothesen voor de fantini na de estrazione van afgelopen zondag

Afgelopen zondag werden de drie wijken geloot die zullen deelnemen aan de Palio van 16 augustus. Voor elke van de 10 deelnemende contrade hebben we minstens 2 opties van wie er zou kunnen rijden opgelijst. We overlopen zoals steeds in de volgorde van de estrazione.

Chiocciola: met een goed paard richten ze zich op de terugkeer van Jonatan Bartoletti. Een alternatief is Francesco Caria.

Oca: heeft zeer goede contacten met Giovanni Atzeni; met een goed paar zullen ze alles op hem zetten, ook al zal de strijd voor deze fantino groot zijn na zijn overwinning in juli. Als alternatief zien we Carlo Sanna.

Selva: heeft veel mogelijkheden al lijkt optie nummer 1 bij een goed paard Giovanni Atzeni. Alternatief is de terugkeer van Andrea Coghe.

Aquila: ook de Contrada di Via del Casato richt zijn pijlen op Tittia om zich eindelijk te bevrijden van 27 lange jaren wachten op een overwinning. Alternatief is de terugkeer van Carlo Sanna.

Onda: met een paard om te winnen kiezen ze voor Carlo Sanna. Als alternatief denken ze bij Onda aan Antonio Siri, die in juli niet teleurstelde.

Torre: Een moeilijke Palio voor hen gezien de aanwezigheid van Onda én Oca. Met een goed paard zullen ze zich richten op Andrea Mari en Jonatan Bartoletti; al zal er dan veel afhangen van de paarden die bij Bruco en Chiocciola zullen zitten. Alternatief is Giosuè Carboni.

Istrice: De Contrada di Camollia zal in de eerste plaats voor Tittia gaan met een goed paard. Alternatief is ook hier Carlo Sanna.

Pantera: Bastiano Sini is niet meer de fantino di Contrada. Met een goed paard staan de deuren op voor Jonatan Bartoletti en Andrea Mari. Het alternatief lijkt de terugkeer van Luigi Bruschelli.

Drago: Net als Pantera zullen ze met een goed paard voor Giovanni Atzeni of Jonatan Bartoletti gaan. Alternatief is Federico Arri, die op 2 juli een geode Palio reed.

Bruco: met een competitief paard zien we uiteraard de fantino di Contrada : Andrea Mari. Alternatief zou Sebastiano Murtas kunnen zijn.

 

Dank aan La Voce Del Palio