Verslag Mociano – 28 mei 2024

Dinsdag 28 mei was het de voorlaatste training op het circuit van Mociano. Er was veel belangstelling van publiek en dirigenten van de contrade. Onderaan het verslag van Canale 3 en SienaTV.

In de eerste batteria vielen vooral Tornada met Puligheddu en Donna Rosa met Caria op. In de tweede batteria zagen we Giovanni Atzeni op zijn Viso D’Angelo. Chiavassa met Trikke en Bartoletti met Esperance vielen op.

In de derde batteria zien we Mula op Benitos. Ook Alessio Bincoletto deed het goed met Carontes. Tale e Quale was de rincorsa maar was verder onzichtbaar. In de vierde batteria vallen Carlo Sanna met Diamante Grigio en Salvo Vicino met Volcan de Bonorva op.

In de vijfde zien we Mula met Esmeralda Elite, maar verder ook Chiosa Vince met Federico Fabbri en Uskaldi met Bartoletti die het goed doen.In de zesde en voorlaatste batteria laten Bitti met Dreeher, Alessio Bincoletto met Corallo Sardo en Giuseppe Angioi met Brivido Sardo van zich spreken.

In de zevende en laatste zien we een goede start en eerste ronde van Antonio Francesco Mula met Elegante Ulianesa. Ook Diosu De Campeda met Rocco Betti en Remorex laten iets zien.