Vijf paarden wonnen 2x op de piste van Monticiano

Vorige week werden de laatste trainingsritten gereden op de piste van Mociano. Met oog op het sluiten van de inschrijvingen van de paarden voor de previsite morgen bekijken we ook even wie de koersen won op de piste van Monticiano die ook deel uitmaakten van de voorbereiding van de paarden voor de Palio’s van 2024.

Er werden 4 koersdagen georganiseerd op de Pista del Tamburo in Monticiano. We tellen vijf paarden die 2 koersen wonnen: Veranu, Benitos, Demoniu, Fio, Diamante Grigio en Brivido Sardo.

Daarnaast tellen we ook heel wat paarden die één keer wonnen, onder hen de ervaren paarden Tabacco en Ungaros. Al deze paarden worden momenteel fel besproken in Siena maar dé grote afspraken zijn de Prove di Addestramento Mattutine en de Tratta van 29 juni.

Een overzicht van de winnende paarden in Monticiano:

  • 2 overwinningen: Benitos, Veranu, Demoniu Fio, Diamante Grigio, Brivido Sardo
  • 1 overwinning: Bella Chi Su Sole, Dreheer, Bryan de Marchesana, Akida, Dorotea Dimmonia, Tiepolo, Distintu, Vankook, Ungaros, Tabacco, Doctor Donald, Diocleziano, Benito Baio

Hieronder delen we ook alle beelden die dit voorjaar op Canale3 en SienaTV kwamen met betrekking tot deze trainingen en wedstrijden in Mociano en Monticiano.