Nieuwe voorspelling van de fantini enkele dagen voor de assegnazione

Zaterdag 29 juni, na de assegnazione in de vroege namiddag, zal zoals steeds de tam tam gaan van wie er waar zal rijden de eerste prova om 19u45. Enkele dagen voor de assegnazione wagen we ons aan een nieuwe voorspelling van fantini.

Onda  : gaat voor Giovanni Atzeni, maar ziet concurrentie van Aquila en Selva. Het alternatief is Carlo Sanna of Antonio Siri.

Selva  : als alles in zijn plooi valt zou Tittia optie nummer 1 zijn. Meer waarschijnlijk is Tempesta die debuteerde voor Selva.

Bruco  : Andrea Mari is de fantino di contrada en dus kandidaat nummer 1. Het is echter niet uit te sluiten dat hij elders een beter paard zou kunnen vinden. In dat geval ronken namen als Turbine of Grandine.

Torre  : Eerste keus is Andrea Mari, maar gezien zijn contract met Bruco lijkt kapitein Capelli met grote interesse te kijken richting Scompiglio. Ook kansen voor Carburo en Turbine.

Civetta  : heeft goede contacten met Brio maar dat zal moeilijk worden tenzij ze echt hét toppaard hebben. Carburo is het alternatief maar we sluiten Sebastiano Murtas niet uit.

Aquila  : Giovanni Atzeni is eerste keus, maar ook Carlo Sanna wordt genoemd. Mochten deze opties niet lukken, dan staat de deur open voor Tempesta.

Pantera  : Bastiano Sini is sinds afgelopen winter de fantino di contrada, al zal veel afhangen van de situatie bij rivaal Aquila. Met een paard dat kan winnen sluiten we Trecciolino niet uit. Voor een Palio in difesa lijkt Bighino de killer te worden.

Giraffa  : Jonatan Bartoletti is keuze nummer 1 met een toppaard. Alternatieven zijn Caria en Siri.

Chiocciola  : zet alles op Scompiglio. tutto su Scompiglio. Kapitein Maggi zal alle registers openzetten om de fantino uit Pistoia binnen te halen. Carburo is alternatief nummer 1, maar ook Siri en Caria worden genoemd.

Drago  : heeft een goede band met Federico Arri die in oktober bij hen debuteerde. Alternatief is Turbine. Maar met een paard met veel kans om te winnen zou een van de toppers wel eens voor hen kunnen kiezen.