Voorspelling van de fantini op minder dan 24 uur van de assegnazione

De laatste weken hebben we op regelmatige momenten een update gegeven van de mogelijke fantini die morgen door de wijken gekozen zullen worden. Aan de vooravond van de assegnazione is het tijd voor een laatste update.

ONDA: Bij een toppaard gaan ze voor Giovanni Atzeni, met als goed alternatief Brigante, die de laatste overwinning van Onda binnenhaalde. Indien rivaal Torre goed loot gaan ze voor Antonio Siri.

Brigante 50%
Tittia 25%
Amsicora 25%

SELVA: Ook zij gaan met een goed paard voor Tittia, maar ook Tempeta, die voor hen debuteerde wordt veel genoemd. Opgepast want de verrassing zou wel eens Scompiglio kunnen heten.

Tempesta 60%
Tittia 30%
Scompiglio 10%

BRUCO: Andrea Mari zal het moeilijk hebben om ergens anders te gaan rijden. Tenzij het een heel negatieve loting is voor Bruco. In dat geval komen Murtas of Mannucci in beeld.

Brio 70%
Grandine 20%
Turbine 10%

TORRE: Met een goed paard, en met Mari bij Bruco zal kapitein Capelli de kaart Scompiglio willen spelen, met wie hij een goed contact heeft. Carburo is het altenatief maar ook Elias Mannucci is kanshebber.

Scompiglio 40%
Carburo 40%
Turbine 20%

CIVETTA: Indien Brio niet bij Bruco blijft is hij de eerste keze. Carburo blijft echter een zekerheid maar we zien ook kans voor Murtas.

Carburo 50%
Brio 30%
Grandine 20%

AQUILA: Indien ze zich in een situatie bevinden waarbij ze kunnen winnen zal kapitein Lorenzini voor Tittia kiezen. Alternatief van niveau is Carlo Sanna. We sluiten Tempesta en Amsicora niet uit.

Tittia 50%
Brigante 30%
Tempesta/Amsicora 20%

PANTERA: Veel, om niet te zeggen alles hangt af van de situatie bij de rivaal. Indien ze een defensieve Palio moeten rijden zal Bighino komen. In een ander geval Trecciolino. Moeilijk maar niet uit te sluiten is het debuut van Bastiano Sini.

Trecciolino 40%
Bighino 40%
Sini 20%

GIRAFFA: Veel mogelijkheden : Scompiglio met een paard dat kan winnen. Maar ook Caria en Antonio Siri hebben kans.

Scompiglio 40%
Tremendo 40%
Amsicora 20%

CHIOCCIOLA: Alles op Jonatan Bartoletti, de meest mogelijke keuze indien ze zich in een winnende situatie bevinden. Eerste alternatief is Carburo, maar ook goede verstandhouding met Tremendo en Amsicora.

Scompiglio 60%
Carburo 25%
Tremendo 15%

DRAGO: Met een goed paard zijn er goede contacten met Scompiglio en Carlo Sanna. Ook de terugkeer van Federico Arri is niet uit te sluiten.

Brigante 40%
Ares 40%
Scompiglio 20%